четверг, 27 февраля 2020 г.


Дегустація літературних новинок
Єлизаветградською селищною бібліотекою було поставлене завдання по залученню до читання тих, хто мало читає - молоді, юнацтва.
Для них була організована акція «Бібліотечний десант» під гаслом «Читаємо всією родиною, читаємо всією школою, читаємо всім селищем» .Його мета - вийти за межі бібліотеки, максимально наблизитися до потенційних читачів.
Вікторія Голинська «десантувалася» в Єлизаветградківську філію «Михайлівського КЗ» НВО.  Цікаві та захоплюючі книги були представлені на огляді літератури «Дегустація літературних новинок».
Посмакувати книжковими «ласощами» та «делікатесами» мали змогу учні7 класу. Серед школярів був проведений конкурс «Замовте слово про улюблену книжку». Діти з задоволенням прийняли участь у конкурсі, найкращий відгук нашої юної читачки Марії Ісмайілівни на книгу Кеннета Грема «Вітер у вербах» був презентований  на  «Бібліотечному десанті» до уваги усіх однокласників.
Підсумок десанту: вся запропонована в огляді література була затребувана, до бібліотек записалися нові читачі, а також відновили відвідування ті, хто не бував у книгозбірнях за різними причинами вже кілька років.

Комментариев нет:

Отправить комментарий