четверг, 13 февраля 2020 г.


Афганістан живе в моїй душі і чується безсонними ночами…

Афганістан… У нашій свідомості це слово стало синонімом справжнього людського лиха, справжнього пекла. Афганська війна безжально перекреслила тисячі молодих життів, понівечила долі. 

Афганська війна  залишила невиліковну рану в душах та серцях тих, хто пройшов вогненними гірськими стежками, хто втратив друзів, синів чи батьків.
До цієї дати  в Єлизаветградківській філії «Михайлівського КЗ» НВО був проведений вечір-спомин «Афганістан живе в моїй душі і чується безсонними ночами…».
Під час заходу присутні ознайомилися з маштабами складних і неоднозначних подій в Афганістані, переглянули документальні відео «Вічний біль – Афганістан» фрагменти про афганську війну. Дізналися про події  страшної афганської війни.
Бібліотекар Єлизаветградківської селищної бібліотеки  Вікторія Голинська  ознайомила присутніх з біографіями воїнів - інтернаціоналістів,які виконували свій обов`язок в Афганістані.
Молодь взяла участь в героїко-патріотичних читаннях «Ті спогади, то вічний серця біль». Захід супроводжували вірші про афганську війну, які декламували учні.
Присутні вшанували пам’ять тих, хто поліг в Афганських ущелинах, схиливши голови у скорботній хвилині мовчання, та з цікавістю переглянули книги та фотоматеріали про ці події.
Пам'ять про ці події  завжди залишиться в пам'яті українського народу та буде прикладом для молодого покоління.

Комментариев нет:

Отправить комментарий