четверг, 13 февраля 2020 г.


Подаруй бібліотеці книгу!
 З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати.
  
Пам’ятки людської думки накопичувалися саме в бібліотеці упродовж багатьох століть.
Передати книгу в дар бібліотеці - означає подарувати книзі друге життя і справжнє задоволення багатьом читачам на довгі роки.
     Вчасно прочитана книга – величезна вдача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником.  З гарною книгою можна знайти однодумців, цікаво провести час, відчути себе у добрій компанії... 
   «Подаруй бібліотеці книгу!» – це постійна доброчинна акція, що діє у Єлизаветградківській книгозбірні. Вже кілька років поспіль наша бібліотека долучається до міжнародного свята - Дня дарування книг.
   
Протягом двох тижнів наші читачі та гості  приносили книги у подарунок -   енциклопедії, словники, фотоальбоми, книги сучасної художньої літератури, книжки на іноземних мовах, книжечки для дітей…
У бібліотеці - подарунковий бум! Ми вдячні тим, хто подарував  свої книги і тим, хто лише збирається долучитися до благодійної акції «Подаруй бібліотеці книгу!». Можливо, саме Ваша книга стане комусь у пригоді: спонукає замислитись, чи дасть пораду, а може просто стане комусь гарним співрозмовником, чи принесе гармонію у життя.

Комментариев нет:

Отправить комментарий