понедельник, 2 марта 2020 г.


Ігрова  карусель на Масляну
Єлизаветградківська селищна бібліотека запропонувала цьогоріч своїм читачам зустріти Масляну за давніми традиціями та на сучасний лад! Влаштувати свято вирішили не в стінах бібліотеки, а на свіжому повітрі, у парку, для того, щоб якомога більше дітей та дорослих змогли взяти участь у святкуванні.
Для того, щоб здобути солодкі призи, юні учасники ігрової каруселі. пройшли ряд цікавих випробувань. Вікторія Голинська розкрутила «Казкові каруселі», під час якої діти пригадували прочитані казки та мультфільми, із задоволенням взяли участь у вікторині «Казковий ерудит»,
розгадували ребуси «Логічного каракуму», перевірили свої знання за допомогою літературної вікторини «Хто читає, той перемагає!».
Потім усі дружно взяли участь у спортивно-ігрових змаганнях «Веселі старти», у програмі яких були конкурси «Утримай рівновагу», спортивна естафета «Передай кульку»
Найбільше сміху у глядачів та й в учасників викликав конкурс яблукоїдів – хто швидше з’їсть яблуко без рук,  змагалися у конкурсі для сильних духом – надували повітряні кульки.
Гравцям всім по черзі  зав’язували  очі, і покрутивши його, направляли  в бік підвішених подарунків, щоб він зміг зрізати свій.
Окрім позитиву та неймовірного драйву, наприкінці свята діти отримали солодкі призи за активну участь в ігровій каруселі.


















































































































































































































































Комментариев нет:

Отправить комментарий