четверг, 14 мая 2020 г.


КНИГИ ДЛЯ РОДИНИ І ПРО РОДИНУ

Які варто прочитати
(Бібліомікс)
Їжачок Пуф шукає нову родину
Їжачок Пуф має все, що потрібно для щастя. Але він раз у раз скаржиться! Малюкові здається, що мама часто його цілує, в тата немає часу з ним гратися, а молодша сестричка занадто галаслива… І якось уранці він вирішує іти шукати ідеальну родину. Що вийде в результаті цієї подорожі?

Теплі родинні історії


Сім’я… Мудре та надійне старше покоління. Кумедна й допитлива малеча. Наші дорогі мами і татусі, бабусі та дідусі, донечки й синочки. Рідний дім, навіть коли ми далеко від нього, дарує свої тепло та затишок. Усе це та чимало спонук для «своїх», особистих роздумів, спогадів, переживань читач знайде в новій збірці «Теплих історій», присвяченій родині, сім’ї – найближчому, найріднішому, сокровенному духовному й життєвому простору.

Теплі історії про дива, коханих і рідних

У цій книжці зібрані історії про почуття й настрої, сумніви й рішення, далеку дорогу й затишний дім, чужі міста й близьких людей, солодкий шоколад і терпкувато-гірку каву. У них немає однозначних висновків і незмінних рецептів, а є пошуки та віра в імпровізацію. Є любов і сміливість, крихта суму й багато радості, чимало мрій і не менше спогадів.

Родина. Від малого до старого

Це прекрасно ілюстрована серія з 4 книг заохочує маленьких дітей, думати про власне тіло, сім'ю, досліджувати свої емоції усвідомлювати себе як частину процесу дорослішання. У кожній книжці три розділи: просто викладена інформація (про сім'ю, почуття, різновиди страхів і т.д.), потім - активіті й інформація для батьків.
1. Гарні ілюстрації. 
2. Психологічно грамотний художній текст. 
3. Вправи по темі. 
4. Методичні рекомендації для батьків.

Родинна абетка

  «Родинна абетка» — це дуже тепла й світла родинна книжка про все те близьке й знайоме, що оточує дитину від народження: мама й тато, бабусі й дідусі, рідний дім, рідна вулиця, школа і книгарня, улюблені іграшки, тварини й комашки, небо і зорі, Карпати… Вона про Україну, що виростає з дитинства, і про щастя просто бути.

Малятко-зайченятко. Моя сім’я 2+

Веселе та допитливе зайченятко пропонує познайомитися зі своєю великою дружньою родиною. Ніжна і любляча матуся, веселий і мужній татко, розумна та красива сестричка, маленький братик, а ще бабуся і дідусь, з якими просто ніколи сумувати! Виконуючи різноманітні завдання для розвитку логіки, уваги, пам’яті та дрібної моторики, дитина засвоїть нові слова, поняття і навчиться впевнено тримати олівець.
«Малятко-зайченятко» — це серія книжок із наліпками для малюків у віці від двох років.
Усі завдання на сторінках яскравих книжечок підібрано і побудовано так, що дитина може працювати над ними їх навіть самостійно.
Великі наліпки зручно клеїти, а товстий контур малюнків приховає недоліки при розфарбовуванні.
Заокруглені краєчки книжечок цілком безпечні для малюків.



Родинний альбом

Розпочніть справжній літопис свого роду із цією книгою. На сторінках цього альбому є місце для багато чисельних фото та записів спогадів, різних відомостей, коментарів. Ця книга може стати справжнім сімейним скарбом та цінуватися поколіннями нащадків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий