пятница, 7 июня 2019 г.


Українська пісня єднає нас
З піснею ми відчуваємо красу життя. Пісня криє у собі силу уяви та багатство щирих переживань, стає джерелом натхнення. Вона проходить крізь довгі століття, щоб сьогодні причаровувати переливами дорогіцінних самоцвітів… Добрим словом, гарною піснею розпочалось свято української пісні «Українська пісня єднає нас» у пришкільному таборі «Сонечко» Єлизаветградківської філії.
Провідний бібліотекар селищної бібліотеки Вікторія Голинська  разом з вчителем-асистентом Садковою Любов'ю та педагогом-організатором  Скирдою  Марією повели присутніх по сторінках історії пісенної творчості українського народу. Школярі прийняли участь у пісенній вікторині, відповідаючи на питання, які стосуються пісенної творчості народу, видатних українських співаків і їх пісенного репертуару.
Показували своє знання пісень, вгадуючи її за першим рядком тексту. Змагалися учасники і в знанні пісень, в яких є жіноче або чоловіче ім'я. Багато сміху викликала серед присутніх пантоміма, під час якої активні учасники без слів і музики зображували назву та зміст пісні.. Свято доторкнулося до глибин дитячих душ. Ми звикли, що символами українського народу є дім, поле, храм. Але душею українського народу залишається пісня.
То ж співайте, шановні, бо з піснею світ чудовий, а життя - прекрасне.


Комментариев нет:

Отправить комментарий