среда, 5 июня 2019 г.


Нас багато, а земля одна
В нашій незалежній Українській державі сьогодні особливо гостро постало питання екологічного оздоровлення та охорони навколишнього середовища. Необхідно, щоб кожна людина пройнялась відповідальністю за долю природи.
«Встав зранку, умився, привiв себе до ладу – i, одразу ж, приведи в порядок свою планету» – такими словами було розпочато екологiчний  всеобуч «Нас багато, а земля одна», присвячений Дню довкiлля та Дню Землi у пришкільному таборі «Сонечко» Єлизаветградківської філії.
Провідний бібліотекар селищної бібліотеки Голинська Вікторія закликала всiх любити i берегти нашу планету, захищати навколишнe середовище вiд забруднень i руйнувань.  Звернула увагу присутнiх на екологiчний стан довкiлля, наголосивши, що доля планети знаходиться в наших руках. Було проведено конкурси та вікторини екологічної та природознавчої тематики. Діти відгадували цікаві загадки про природні явища, тварин та рослини.
Присутні прийняли активну участь у бліц – турнірі « Зелена аптека»,  конкурсі « Природний лікар».   Під час всеобучу було використано дві відео презентації: «Червона Книга України» та «Забруднення довкілля в Україні».
Для більш детального ознайомлення з даною  темою в Єлизаветградківській  селищній бібліотеці презентована книжково - ілюстративна виставка «Екологічна варта», з метою інформування користувачів з питань охорони довкілля.
А бібліотекар  залюбки прийде на допомогу допитливим користувачам, аби задовольнити їх прагнення до нових знань.










Комментариев нет:

Отправить комментарий