пятница, 22 марта 2019 г.




Всеукраїнський тиждень дитячого читання
У вінок весняних свят гарно вплітається свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання , прикрашене особливим колоритом – дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором і книгами.
 Традиційно такий тиждень проходить  і в Єлизаветградківській селишній бібліотеці під  гаслом «Ми читаємо завзято, а читати нам – це свято». У цей період проходили різноманітні заходи, спрямовані на залучення підростаючого покоління до невичерпних джерел знань,  прищеплювання дітям уміння самостійно працювати з книгою, аналізувати, робити висновки з прочитаного, виховування любові і поваги до книги.
 
Відкриття  тижня  дитячого читання   розпочали з наймолодших – вихованців Єлизаветградківського дошкільного навчального закладу «Перший крок у світ  книжок »,- саме під таким гаслом пройшла посвята у читачі.

  Для маленьких користувачів  була проведена  гра-вікторина «Завітай у царство книжкове, зустрічай товариство казкове»,  ігрова карусель «Почитаємо, пограємо, казки відгадаємо», загадковий квест «Лабіринтами загадок», бібліо-лото «Скарбничка спостережливих та допитливих».
Діти виявили кмітливість та допитливість, продемонстрували гарні знання, відстоюючи права улюблених книжкових персонажів, отримали позитивні враження та радісні емоції.






















Комментариев нет:

Отправить комментарий