пятница, 22 марта 2019 г.



Книгоманія 2019
Артем Локотош  дуже  полюбляє   читати книги. Книги роблять його  життя цікавішим, різноманітнішим, вчать  мудрості та справедливості,захоплюють і розвеселяють,підказують вихід із складного становища.

Він іноді замислююся над тим, чому читати книгу цікавіше, ніж дивитися фільм? Потім зрозумів : читаючи книгу, він представляє героя таким, яким малює його  уява
 Книга  Юхима Чеповецького «Пригоди шахового солдата Пешкіна» навчить  спостережливості. Прочитавши її ви  довідаєтесь  багато цікавого та корисного.


Хто в дитинстві не мріяв про скарби? Хто не ховався від жаху під ковдру у темній кімнаті, слухаючи страшні оповідки? У кого не бігали мурашки по шкірі від передчуття зустрічі з невідомим? Це був ти!? Тоді саме для тебе  книга Сергія Гридіна «Федько у пошуках чупакабри»
 Весела, насичена подіями історія про добре відомого віруса Федька та його друзів. Познайомся з новими героями, поринь у вир пригод РЕАЛЬНОГО світу!


Ще б пак – хіба можна всидіти в наметі посеред лісу, коли невідомі злочинці попереджають, щоб ви поводилися тихо і нікуди не висовували свого цікавого носа? Хіба можна відмовитися від знайомства з русалкою Ган чи отримати подарунок від зайця? А ще – відчути вірне плече друга, переконати у своїй правоті невіруючого Хому Назаровича і, звісно, закохатися по самісінькі вуха у прекрасну однокласницю?  Якщо ти любиш  несподіванки, таємничі пригоди та містичні небезпеки, тоді  радимо прочитати книгу Володимира Рудковського «Ганнуся. У гості до лісовика»

Якщо тобі шістнадцять років, твоя мати - відома письменниця, батька частіше можна побачити на телеекрані, ніж удома, а старша сестра постійно заявляє про своє бажання стати кіноактрисою, життя здається не таким уже й легким. На щастя, у Буби є ще дідусь Генрик, а в того - свої пристрасті, наприклад, гра в бридж. Ну, і улюблені джинси й мартенси.
Захоплива й сповнена теплого гумору книжка   Барбари Космовської «Буба» та «Буба. Мертвий сезон», про відкриття світу дорослих, пошуки дружби, перше кохання, гіркоту поразок та маленькі й великі перемоги над собою.
Прочитайте  ! Не гайте часу, поспішайте до бібліотеки!

Не дивуйтесь, якщо по сусідству з вами оселять­ся справжні пірати! Адже далеко не кожен пірат любить море. Серед них є такі, що води на дух не переносять, зате обожнюють затишні помешкання, в яких можна не лише чудово облаштувати піратський корабель, але й відшукати скарби!Збирайтеся до подорожі разом з героями книги Джеремі Стронга «Кімнатні пірати»


Книга Гаррі Поттер і орден фенікса - найфантастичніша, найцікавіша, і, взагалі, просто найкраща.
Юний друже! Ти любиш книгу, бібліотеку, читання? Тоді радимо прочитати серію з семи фантастичних романів  англійської письменниці Джоан Роулінг





У  книзі Юлії Чайки «Син Сонця»  зібрані казки, у яких звичайний світ набуває чарівності, природа розкриває свої секрети, а старий Всесвіт вчить людей мудрості. Тож ці казки стануть в пригоді і маленьким і дорослим читачам, які хочуть опинитися у чарівному світі, яких цікавлять секрети природи і які хочуть набратися мудрості.



Книга Василя Чухлиба «Пісня тоненької очиритини» дуже корисна - вона допомагає  вивчати народознавство.
Якщо Ви хочете дізнатися: про що сперечалися болотяні мешканці?, чому сумувала тоненька Очеретина?, хто допоміг Очеретині розкрити себе? Та багато іншого ? Завітайте доЄлизаветградківської селищної бібліотеки – не пошкодуєте!

Комментариев нет:

Отправить комментарий