вторник, 5 марта 2019 г.


Все що зроблене руками, дороге для мами

Весна – дивовижна пора року. Природа прокидається від довгого сну, все розквітає, а на деревах з’являються перші бруньки.

Наближається  прекрасне,  весняне  свято 8 Березня. І в цей день хочеться своїм рідним подарувати щось незвичайне. Але найкращий подарунок той, що зроблений своїми руками, він таїть в собі тепло, та особливу чарівність. Тож, Єлизаветградківська селищна бібліотека вирішила провести майстер-клас з виготовлення вітальних листівок та подарунків , який пройшов на "Ура".

Діти із великим захопленням розфарбовували, вирізали, та клеїли свої невеличкі сюрпризи. З великим натхненням виготовляли гарні вироби, ділилися своїми враженнями та демонстрували свої роботи один одному.Кожен проявив свою власну фантазію, та індивідуальність. Допомагала  учням виготовити «секретний» весняний подарунок Голинська Вікторія.  І нехай цей подарунок буде трошечки незграбний, вимазюканий у клеї та з нерівними краями, але зроблений з любов`ю та щирою дитячою душею, і якій матусі, чи бабусі не буде приємний такий знак уваги?!

А головне – мистецтво подарувало їм відчуття радості від можливості самовираження й насолоду від творення краси.




Комментариев нет:

Отправить комментарий