среда, 1 марта 2017 г.


Радість натхнення для всіх

 

До Єлизаветградківського психоневрологічного інтернату завітала бібліотекар селищної бібліотеки Трегуб В.Ю з майстер-класом з виготовлення квітів з паперу.
В Єлизаветградківському психологічному інтернаті відбувся майстер-клас з виготовлення   квітів  з  паперу. Квіти прекрасні в будь-який час року і завжди добавляють в наше життя яскравих барв, приносять сонячний настрій і позитивні емоціі. Квіти можна виготовити з різних матеріалів, зокрема і з паперу.  Все необхідне було на столах: кольоровий папір, клей, ножиці. Бібліотекар Єлзаветградківської селищної бібліотеки  Вікторія Юріївна крок за кроком розказувала присутнім, як із простих матеріалів зробити чудову літню   квітку власноруч. Вона підходила до кожного, показувала, допомагала зробити той чи інший елемент.
Всі вправно майстрували квіти з паперу, символ любові, щастя, вірності, своїми руками. Це виявилося зовсім нескладно, а квіти вийшли як справжні. Вони швидко не зів'януть і будуть довго радувати ще своєю красою та нагадувати приємний час, проведений на майстер-класі.
І ось вже на столах зацвіли готові саморобки: жовті, голубі, червоні, помаранчеві, білі.
 Так бібліотека отримала прегарну композицію ручної роботи!
Присутні подякували за майстер - клас , за можливість гарно провести час , за бажання пізнавати!

Комментариев нет:

Отправить комментарий