четверг, 9 марта 2017 г.




Знову відкриваю Кобзаря


В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує людство. У перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу – Тараса Шевченка. 203 рік минув з дня народження поета, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу, своєї землі. Вся творчість Шевченка вчить жити по правді, бачити красу людини в її душевному благородстві й готовності робити іншим добро.


В Єлизаветградківській селищній бібліотеці  було проведено літературний брейн-ринг «Знову відкриваю Кобзаря» Учасники виступали у 2-х номінаціях: «Читці» та «Літературно-музична композиція».
За результатами сумарного підрахунку балів, виставлених членами журі,призове місце  посів Авраменко Олександр – учень п’ятого класу.
На закінчення заходу Вікторія Юріївна звернулася до всіх присутніх зі словами: «Скільки б часу не пройшло ім’я видатного українського Кобзаря буде надихати на нові звершення, на нове, красиве майбутнє, на любов до своєї Батьківщини.


Комментариев нет:

Отправить комментарий