среда, 13 января 2021 г.

Богачьова, Н. В. Перед Різдвом [Ноти] : репертуарно-методичний навчальний посібник : для дітей молодшого та середнього шкільного віку / Н. В. Богачьова, П. П. Дудар [та ін.]. – Тернопіль : Навчальна книга-Богдан, 2012. – 136 с.

Репертуарно-методичний навчальний посібник із коментарями та звуконосієм адресується керівникам гуртків художньої самодіяльності клубних закладів, дитячо-юнацьким колективам, дошкільним установам для використання у позашкільній виховній роботі в закладах культури та освіти, керівникам церковних недільних шкіл, викладачам християнської етики, просвітянам, батькам, усім тим, кого цікавлять народні звичаї, свята та обряди, хто намагається долучати до власного життя кращі національні традиції. У посібнику йдеться про те, коли, як і з якими сподіваннями зустрічали наші прадіди головні свята передріздвяного циклу. 
 Дудар, П. П. Перлини дитячого різдвяного фольклору

[Ноти] :  збірка піснеспівів для концертного та побутового виконання / П. П. Дудар, Н. В. Богачьова. – Тернопіль : Навчальна книга-Богдан, 2011. – 32 с.
До цієї невеличкої книжечки увійшли найпопулярніші в Україні і найулюбленіші серед дітвори твори, якими навчалися прославляти Бога діти п’ятьох поколінь 
 Колядуймо разом! [Ноти] : колядки для мішаного хору / в обробці Володимира Семчишина. – Тернопіль : Навчальна книга-Богдан, 2011. – 42 с. До збірника увійшли 30 колядок з репертуару хору «Глорія» церкви св. Петра м.Тернополя в опрацюванні регента хору Володимира Семчишина. Всі гармонізації доступні для швидкого вивчення та виконання церковними хорами різних рівнів. Для всіх, хто цікавиться церковним хоровим співом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий