понедельник, 3 апреля 2017 г.


Квітка миру і надії


У цей неспокійний час, коли в Україні не залишилося жодної людини – великої чи малої, яка б не хотіла миру і злагоди. Зараз кожен громадянин нашої країни уважно спостерігає за подіями , молить Бога про здоров’я та швидке повернення військових.
       У Єлизаветградківській селищній бібліотеці  стартував майстер-клас «Квітка миру і надії», який   присвячується усім тим, хто сьогодні мужньо відстоює честь і свободу нашої Батьківщини.
     Участь у майстер-класі взяли читачі бібліотеки , а також  юні патріоти, які дізнались про захід із блогу книгозбірні.
     Увазі присутніх було представлено зворушливий відеоролик про українських солдатів-захисників, а полеглих воїнів вшанували хвилиною мовчання.
      Кульмінацією заходу став майстер-клас із виготовлення паперових квітів кольорів національної символіки у техніці орігамі. Заручившись допомогою  та підтримкою бібліотекаря, діти радо приступили до роботи.  Декілька спритних рухів пальцями, трохи клею і ось - «Квіти миру і надії» розцвіли у дитячих долонях.
      І ми віримо і надіємося, що весь український народ об’єднається заради миру й процвітання нашої держави. Обов’язково зацвітуть вишневі сади, засяє лагідне сонце, і в блакитному небі з’явиться веселка. Маленькі дітлахи будуть радіти крапелькам тихого дощу, який змиє всі болі та страждання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий