четверг, 20 апреля 2017 г.




Ніщо у цьому світі не повинне зупинити Вас



Прошу подивіться навкруги
І милосердні будьте до чужого
Болю,а нарікати не спішіть і
Не спішіть жалітися на долю...

Не всіх людей доля наділила здоров'ям в рівній мірі. Живуть серед нас прекрасні люди, здібні і талановиті, але з обмеженими фізичними можливостями. Їх називають інвалідами, а вони просто по-іншому дивляться на світ, у них інша шкала духовних цінностей. Вони вміють радіти кожному сонячному дню.
Ми увійшли в нове тисячоліття, яке може і повинно відрізнятися від попередніх створенням умов для повноцінного життя та розвитку усіх членів суспільства, в тому числі, людей з особливими потребами, і сучасна бібліотека повинна взяти участь у процесі інтеграції цих людей.
Щоб звернути увагу влади,усіх громадян на велику проблему реабілітації   людей з фізичними вадами, незважаючи на похмурну весняну погоду в Єлизаветградківці відбувся флешмоб «Ніщо у цьому світі не повинне зупинити Вас»
Метою флешмобу – розповісти про людей з обмеженими можливостями в нашому житті, підтримати їх і продемонструвати потенціал, який вони несуть, подолати брак спілкування, надати спектр інформаційних послуг, покращити життя таким людям та сприяти їх активному залученню до громадських процесів.
Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав людей з надмірними можливостями.
Сподіваємося, що в результаті всієї тієї різноманітної роботи, що проводиться в бібліотеці,  значну частину проблем людей із фізичними обмеженнями буде вирішено, їхня інтеграція в життя суспільства приведе до позитивних змін, сприятиме толерантному ставленню та підтримці цієї категорії населення
 з боку влади та співгромадян.

Комментариев нет:

Отправить комментарий