пятница, 27 августа 2021 г.

 

             Життя – за Україну

Україна щодня пам'ятає воїнів, які віддали своє життя за її волю та незалежність. Але 29 серпня – день для гідного вшанування їхньої пам'яті. День, коли кожен українець може подякувати загиблим захисникам, схиливши голову під час хвилини мовчання. Це найменше, чим ми можемо віддячити загиблим захисникам за мир у наших домівкам. Адже герої живі, поки жива пам'ять про них.

Мітинг-реквієм «Життя – за Україну» до Дня пам’яті  захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України організований та проведений провідним бібліотекарем Єлизаветградківської філії КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради Вікторією Голинською  та художнім керівником КЗ «Центр культури та дозвілля» Єлизаветградківського селищного будинку культури Аліною Єщук.
Біля Єлизаветградківської філії КЗ «Михайлівське НВО» де встановлено меморіальну дошку загиблому учаснику бойових дій, який поклав своє життя за свободу і незалежність батьківщини  Шаповалу Олександру , було проведено покладання квітів до меморіальної дошки герою. Участь в покладанні квітів взяли  староста  Єлизаветградки Валентина Шевцова та представники організацій і установ селища. Також світлу пам'ять онука вшанувала сім’я Гаркуші Валентина Петровича та Валентини Іванівни.
 Вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України є надзвичайно важливим днем для майбутнього нашої країни. Тож пам’ятаймо, що без глибокого відчуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної землі, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу, за щасливе майбутнє якої і досі гинуть наші співвітчизники!

















Комментариев нет:

Отправить комментарий