пятница, 20 августа 2021 г.

 

З Україною в серці

По-справжньому дружня атмосфера, спільна ідея об’єднали  користувачів  Єлизавіетградківської філії  КЗ «Центральна бібліотека». З нагоди святкування Дня Незалежності  для дітей та молоді було організовано та проведено конкурс малюнка на асфальті «З Україною в серці».

Маленькі художники залюбки малювали символи нашої країни (прапор, герб, тризуб), дитячі долоні на асфальті. 

Приємно відзначити, що всі роботи виявилися різноплановими, яскравими, несподіваними, це був справжній феєрверк дитячої фантазії. Юні художники продемонстрували свою надзвичайну уяву та неабиякий художній талант.


Цікаво було всім — і дорослим, і дітям, тому що на очах перехожих повставали малюнки про нашу державу, в зміст яких діти вклали свій погляд на сьогодення і побажання миру, єдності та добра Україні: сонце, жовто-синє серце, прапор, калина... Навіть найменші учасники також старалися крейдою залишити на асфальті свій шедевр.


Головним результатом заходу були дитячі посмішки, веселий сміх та хороший настрій усіх присутніх. Діти захоплено вимальовували крейдою, висловлюючи при цьому активну життєву позицію: «Бажаємо миру Україні та у всьому світі!».


Крім цього, заохочувальні  призи, гарний настрій та можливість безтурботно і весело провести час отримали всі діти.







































Комментариев нет:

Отправить комментарий