среда, 18 августа 2021 г.

 

Ти земле рідна та свята!Ти Батьківщино люба – золота

    30 років тому з великою надією та вірою ми прийняли виклик долі – стали на шлях створення та розбудови власної незалежної держави. Для кожного громадянина України День Незалежності насамперед має бути днем іспиту власного сумління, днем міркувань про долю своєї Батьківщини й своєї спільноти, саме це стало лейтмотивом святкових бібліотечних заходів.


До підопічних Єлизаветградківського психоневрологічного інтернату завітала  провідний бібліотекар Єлизаветградківської філії  КЗ «Центральна бібліотека»  з літературно – історичною  подорожжю  під назвою «Ти земле рідна та свята!Ти Батьківщино люба – золота». Під час подорожі зупинялися на таких станціях: «Київська Русь», «Запорозька Січ», «Чернігів Золотий», «Україна – твоя Батьківщина».

З нагоди головних державних свят нашої країни представлена книжково-ілюстративна виставка «Моя земля – то незалежна Україна». Матеріали книжкової виставки дають змогу  відвідувачам  побачити минуле і сучасне України, нелегкий процес державотворення,  згадати імена та постаті великих українців, котрі  в різні часи прославили Україну. 


Комментариев нет:

Отправить комментарий