вторник, 6 апреля 2021 г.

 Стиль життя - здоров'я (Віртуальна виставка)

Городний Н.М. Радуга здоровья [ Текст] : / Н.М. Городний,  М.Я. Городня, А.М. Фоменко. – Київ : Алефа, 2007. – 492 с.
 Книга містить величезний пізнавальний матеріал про можливості вирощування овочів, ягід, плодів продукція яких має неізчерпаемие лікарські можливості. Кожен читач знайде неоходимости інформацію про якість грунтів, добривах, про боротьбу фітопріпаратамі з бур'янами і шкідниками, біохімічних показниках основних овочевих, плодових і ягідних культур, про харчову та медико-біологічної їх цінності.


Спорт : для дітей серед. шк. віку / авт.- упоряд. М. О. Володарська, Є. С. Канєвський ; худож.-оформ. І. В. Осипов. – Харків : Фоліо, 2004. – 317 с. : іл. – (Дитяча енциклопедія). 

 У цій книзі ви прочитаєте про найрізноманітніші види спорту. Одні з них широко розповсюджені, інші майже не відомі в Україні. Ви дізнаєтеся про походження деяких спортивних слів, про те, хто були перші герої і чемпіони, чи існує у спорті мода, про нові технології у спорті, про його розвиток в Україні, про зірок спорту. 




Искусство бы́ть здоровы́м [Текст].- М.: Физкультура и спорт,1987.-80с,ил.


 У книзі на основі сучасних наукових даних в популярній формі розкриваються проблеми, пов'язані з фізичною культурою і здоров'ям людей різного віку. У цій частині читач знайде корисні рекомендації по заняттях різними видами фізичних вправ, по загартовуванню, харчуванню та т. д.




Физкультура для всей семьи [Текст].- М.: Физкультура и спорт,1990.- 463с

У книзі ви знайдете рекомендації фахівців, як організувати заняття фізкультурою в сім'ї, як залучити до них усіх - від малого до великого, який вид рухової активності вибрати. Книга розрахована на масового читача.


Карсекіна В.В., Калакура М.М. Раціональне харчування в сім’ї [Текст] / В.Карсекіна. — К.: Техніка, 1986. — 272 с., іл.

 У книзі описано широкий асортимент різних страв, що розроблені з урахуванням науково обгрунтованих норм харчування. Наведено рецепти нових овочевих страв, виробів із борошна, черствого хліба, риби та нерибних продуктів моря. Описано рецепти страв, що можна швидко приготувати, використовуючи напівфабрикати. Розрахована на широке коло читачів.






Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : / за ред. В.І. Ципріяна. – Київ : Здоров'я, 1999. – 568

В підручнику висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально – профілактичного та дієтичного харчування. Викладено гігієнічну характеристику основних продуктів харчування та принципи поточного та запобіжного санітарного нагляду за технологіями їх виробництва. Вперше висвітлені теоретичні і методичні питання аліментарної токсикології, а також критерії безпеки їжі.


Комментариев нет:

Отправить комментарий