среда, 14 апреля 2021 г.

 Шалений ігромікс в бібліотеці.


Радість живого спілкування нічим не заміниш – це вже незаперечно. І настільні ігри – один з найдоступніших способів весело відпочити і провести з користю час.

«Ігри - це магніт, який притягує різних користувачів бібліотеки, і поза своєю розважальною цінністю, виявляється потужним інструментом для поширення грамотності та навчання…» Ігри мотивують людину в будь-якому віці опановувати нові навички. 

Єлизаветградківська філія КЗ «Центральна бібліотека» організовує дитяче дозвілля, що є одним з актуальних напрямків книгозбірні. З 12 квітня у бібліотеці діти мають нагоду пограти у якусь з настільних ігор – на свій смак. Особливо вирували емоції під час гри у «Хто Я?» та «Укрзалізниця».

Настільні ігри самі по собі унікальні, кожна гра має свій незрівнянний ні з чим темперамент, вони захоплюють і не відпускають.

Юні користувачі чудово провели час у бібліотеці, добре відпочили, граючи в настільні ігри. Крім того, вони переконалися, що без електронних гаджетів також можна весело,  а головне – корисно відпочити! Тепер Єлизаветградківська книгозбірня асоціюється не тільки з книгою, але з веселими іграми, які сприяють спілкуванню та інтелектуальному розвитку. Діти отримали позитивні емоції, розширили свій кругозір і весело провели свій час.


Отож запрошуємо до бібліотеки всіх бажаючих до проведення цікавого, змістовного, корисного дозвілля. Вам на допомогу - бібліотекар, словники та довідники. Чекаємо на поціновувачів ігр, ваша Єлизаветградківська книгозбірня!

Комментариев нет:

Отправить комментарий