пятница, 12 февраля 2021 г.

 Під знаком Купідона

 


Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів, яке окриляє, дає сили і натхнення, радість і захоплення. Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є 14 лютого - День святого Валентина. Цього дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.

День Святого Валентина - один з найулюбленіших свят користувачів Єлизаветградківської книгозбірні, яка підготувала для своїх відвідувачів  декілька сюрпризів: майстер - клас по виготовленню валентинок «Серце любові даруємо всім», книжкову виставку «Бібліогравітація від серця до серця». А також ігрову програму «Стріла Амура».

Саме з молодіжно-розважальної програми присутні дізналась про життєвий шлях святого Валентина та про традиції святкування дня закоханих в інших країнах.


А далі – участь у різноманітних конкурсах. Вікторія Голинська провела ряд розважальних конкурсів «Поет – романтик», «Хто я?», «Стріла Купідона», «Музика про любов» та багато інших. Учні активно брали участь в ігровій програмі та отримали масу позитивних емоцій. Приємною несподіванкою для учасників стали  солодкі подаруночки з жартівливими передбаченнями про кохання.

«На ура» пройшов майстер-клас по виготовленню валентинок з групою учнів 8 та 9 класів. На заздалегідь підготовлених шаблонах учасники проявляли свою фантазію:розфарбовували, клеїли, ліпили. Усі дітки дуже старались і у кінцевому результаті кожна робота набула своєї неповторності.

Кожен, хто завітав у цей день до книгозбірні, висловлював свої щирі почуття любові до книги, до бібліотеки, залишивши свої зізнання на бібліовалентинці та отримав  у  подарунок сердечка-привітання.

Свято минуло, залишивши після себе гарний настрій, позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички.Бажаємо всім, щоб у житті завжди поряд була любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного.




















Комментариев нет:

Отправить комментарий