среда, 8 февраля 2017 г.



 Розвиток толерантного ставлення громади до людей з обмеженими можливостями

 В Єлизаветградківській селищній бібліотеці відбулася конференція на тему: "Розвиток толерантного ставлення громади до людей з обмеженими можливостями" 
Метою конференції було привернення уваги суспільства (органів влади, громадських організацій та широких кіл громадськості) до проблем людей з обмеженими можливостями, підвищення обізнаності даної категорії; поваги та сприйняття необхідності впровадження прав людей; створення особливих умов для роботи з цією категорією ; надання допомоги у виборі інформації, розкритті творчих можливостей, незалежності, безбар’єрності, інтеграції у суспільство. 
У конференції взяли участь    представники Єлизаветградківського психоневрологічного інтернату, широкі кола громадськості.


Учасників конференції привітали: голова Єлизаветградківської селищної ради Голуб В.Ю, директор Єлизаветградківського психоневрологічного інтернату Боєвець Л.І,організатор культуро дозвілевої діяльності психоневрологічного інтернату Садкова Л.І.

 Темою зустрічі учасників конференції з керівництвом Єлизаветградківської селищної ради були питання співпраці та реалізації соціальної підтримки та реабілітації людей з обмеженими можливостями.  Проведення в селищі  багато інтегрованих заходів для розвитку місцевої громади з залученням влади, інших громадських організацій, бізнесу, ЗМІ для усунення стереотипного сприйняття й створення позитивного іміджу людям  з особливими потребами , включення громадян даної категорії до процесів реформування. Всі присутні мали змогу  переглянути  відеоматеріали «Твори добро, бо ти людина…»


Учасники були ознайомлені  з роботою Єлизаветградківського психоневрологічного інтернату щодо вирішення питань соціального і правового забезпечення людей, які проживають у цьому закладі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий