пятница, 21 января 2022 г.

 

Соборна Україна очима дітей

День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно - Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року в Києві.

З метою формування національної свідомості підростаючого покоління, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в Єлизаветградківській філії КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради  було організовано та проведено конкурс малюнка «Соборна Україна очима дітей»



Участь у конкурсі взяли більше 12 учасників, які створили яскраві малюнки про рідну Україну. По-справжньому дружня атмосфера, спільна ідея об’єднала всіх юних художників, які висловили своє бачення та розуміння теми.«Україна — моя Батьківщина». Цей підпис і контури карти, старанно означені рукою Кривенко Карини, — промовиста відповідь тим, хто зазіхає на нашу соборність. Пташка, калина, сонях і колосок для Артемки— атрибути щастя і миру під нашим високим небом. І діти щиро моляться за атлантів, які сьогодні на іншому боці країни тримають це небо над Батьківщиною


Всі роботи представлені на конкурсі , можна побачити на виставці у Єлизаветградківській книгозбірні

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.



























Комментариев нет:

Отправить комментарий