четверг, 13 января 2022 г.

 

ПОДАРУНОК БІБЛІОТЕЦІ !

З 19 грудня 2021 року в Україні почали нараховувати по 1000 гривень всім повнолітнім громадянам, які отримали щеплення від коронавірусу двома дозами вакцини. Цю суму не вдасться зняти, зате можна витратити на різні корисності, наприклад, як це зробив постійний користувач  Єлизаветградківської філії КЗ «Центральна бібліотека» Петро Голинський на   ігри.


І це чудово, врешті-решт, ігри – це найкращий подарунок, особливо, до свят. На даний час ми маємо настільні  ігори  на різний смак як для хлопчиків, так і дівчаток, як для молодшого, так і старшого віку: логічні, стратегічні, пригодницькі, розвиваючі, навчальні та інші. Науковцями доведено, що таке проведення вільного часу допомагає розвивати логіку, пам'ять, швидкість реакції, уяву та комунікативні навички. На відміну від комп'ютерних ігор, настільні не псують зір, а також дарують позитивні емоції та можливість знайти нових друзів.

Тож тепер, коли ви знаєте в чому користь настільних ігор, поспішайте до нас. Все, що потрібно - привести друзів і не забути прихопити гарний настрій.
Єлизаветградківська філія КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради щиро вдячна за подарунок.

Комментариев нет:

Отправить комментарий