понедельник, 22 января 2018 г.




Соборна  Україна – одвічна мрія народу
Ми живемо в незалежній і суверенній Україні. Але шлях до нашої незалежності був дуже довгим і тернистим. Щороку 22 січня весь український народ із вдячністю згадує тих героїв, які словом і багнетом намагалися відродити незалежну соборну Українську державу.
До Дня Соборності України в Єлизаветградківській селищній бібліотеці
оформлена книжково-ілюстраційна виставка «Україна – соборна держава» , де представлені книги розповідають про велике значення для вітчизняної історії існування Української Народної Республіки, про об’єднавчу місію Акту Злуки. Крім цієї літератури фонд бібліотеки містить чи малу кількість книг по історії України.

Також разом з працівниками  Єлизаветградської філії «Михайлівського комунального закладу» НВО організовані та проведені: святкова лінійка «Вірю в майбутнє твоє, Україно!», тематична година «Соборність України – соборність наших душ», патріотична година «Ти будеш жити, Україно, країно щастя і добра»
 
Під час заходів  присутнім розповіли не лише про історичні події боротьби українського народу за Соборність, але й звертали  особливу увагу на сьогоденні події на Сході України. Кожен  мав можливість висловити свою точку зору щодо цілісності та єдності українських земель, а ще самі виступаючі закликали вірити, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, залишиться непорушною.
І ми повинні пам’ятати, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші діти та онуки.


Комментариев нет:

Отправить комментарий