вторник, 24 октября 2017 г.




УКРАЇНА ЧИТАЄ ДІТЯМ

Єлизаветградківська селищна  бібліотека продовжує цикл зустрічей у рамках Національного проекту «Україна читає дітям». Головна мета проекту  - залучити дітей до читання, показати цінність та важливу роль книги у житті людини на прикладі відомих особистостей. Ідея проекту полягає в тому, що охочі можуть поділитися своїми спогадами і враженнями про улюблені книги, літературних героїв, які вплинули на їх життєвий та професійний вибір і навіть почитати разом з дітьми. 
Поспілкуватися з читачами, та подискутувати з ними про переваги книги над комп’ютером, до бібліотеки завітав громадський  помічник дільничного поліцейського Петро Голинський.

Петро розповів про героїв українських народних казок, які йому подобалися у дитинстві та вплинули на його вибір професії .
Присутні  ставили поліцейському багато цікавих запитань. Користувачі  дізналися про основні принципи діяльності поліцейського, про необхідні знання і навички, необхідні для успішного проходження тестування та відбору.
   Гість   закликав дітей: «Якщо для вас читання – це запорука успіху, приходьте до бібліотеки, читайте,  віддайте перевагу живому спілкуванню з  книгою, а не комп’ютеру».
Присутні  з задоволенням слухали уривки з книги Мар’яни Савки «Казка про старого лева», а також відповідали на запитання загадок, і розповідали про казки які їм подобаються.

Комментариев нет:

Отправить комментарий