вторник, 22 марта 2016 г.



Разом проти туберкульозу!

24 березня - Всесвітній день боротьби з туберкульозом .
Це захворювання становить небезпеку для держави та усього суспільства. Однією з десяти основних причин розповсюдження туберкульозу в нашій країні визначено  низький рівень поінформованості загального населення щодо проблеми туберкульозу та безвідповідальне ставлення щодо власного здоров'я і лікування.
«Разом проти туберкульозу!»- під таким гаслом до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом Єлизаветградківська селищна бібліотека організувала та провела акцію здоров’я.
За допомогою анкетування на тему  «Що ти знаєш про туберкульоз ?» була отримана можливість проаналізувати обізнаність користівачів бібліотеки стосовно однієї з найнебезпечніших хвороб сучасного світу, що набула ознак епідемії.
Цього дня кожен відвідувач книгозбірні отримав інформаційні листівки-здоров’я «Це потрібно знати про туберкульоз», щодо шляхів поширення, проявів захворювання, засобів профілактики та лікування цієї хвороби  та мав можливість познайомитися з літературою, представленою на книжковій виставці-предосторозі «Туберкульоз шукає нові жертви»
Такі акції допомагають інформувати всіх  жителів нашого селища про шляхи розповсюдження та методи профілактики туберкульозу, пропагувати переваги здорового способу життя.



Комментариев нет:

Отправить комментарий